Janett Safine - Viadukten 13 - Korinth - 5600 Faaborg
+45 30262150

Om mig

Mit navn er Janett Safine Liff Larsen og jeg laver (kodet)magiske krystaller og i den forbindelse giver jeg spirituel vejledning.

Citat:

Healing betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healingen er i al sin enkelhed, at genskabe balance i din krop.

Hvorfor kalde mig spirituel vejleder?

I marts 2019 sprang jeg ud af mit spirituelle skab. Det har været en livslang vej med mange bjerge og bump som jeg skulle over. Alt det der foregik inde i mig, det jeg kunne se, høre og mærke. Holdte jeg for mig selv. Nu er det på tide at jeg vedkender mig det som jeg mærker og ser og føler og derigennem hjælpe andre. Det er meget forskelligt hvordan jeg arbejder, energien er forskellig fra person til person.

Det jeg kan?

Igennem min personlige udvikling , har jeg igennem 30 år arbejdet med drømme, krystaller, kraftdyr, afdøde, engle, dimensioner mm. Jeg tilhører ikke en energi, men flere og på mange planer og kan derfor hjælpe rigtig mange mennesker.

Indimellem har jeg selv haft glæde af at gå til healing, så jeg kunne komme videre i mit liv.

Uddannelse indenfor den alternative verden i 2004- Uddannet Zoneterapeut og Reiki Healing 1+2. Kinesiologi grund kurser 1-4. I lære hos Anne Maria Nøhr i Svendborg