Janett Safine - Viadukten 13 - Korinth - 5600 Faaborg
+45 30262150

Den magiske grotte

250,00 DKK

Alle mine krystal ophæng er unikke, dvs. kodning, krystal, placering og udsmykning er forskellige fra ophæng til ophæng. Bestil din egen personlige krystal ophæng.

Den magiske grotte

Min tolkning af kodningen.

Denne krystal er til dem som har et uudforsket tomrum inde i sig selv. Det er til dem som altid har haft dette tomrum som en naturlig del af livet. De ved de har en masse værdifuld skatte, men har svært ved at omdanne det i dagligdagen. Denne krystal kan hjælpe med at udfylde det rum. Krystallen arbejder sig stille og rolig op igennem dit system, finder små rum som indeholder magiske ting som du kan opfange. Giver dig kreative tanker som du ikke vidste du havde.

Dyr:                                     Guldsmed flyver rundt og leder efter magiske rum. Guldsmeden er et symbol på transformering, tilpasningevne  og lethed.

Krystal:                               Bjergkrystal 4 cm X 2 cm.

Udsmykning:                      Sølvfarvet Kobbertråd og brun lædersnor.

Kodning:                             Naturens kræfter,  guidet af Guldsmeden

Praktisk viden:                    Den skal hænge et sted i huset, hvor du føler der er et tomrum, Krystallens virkning vil være kraftigst både til rummet og personen som ejer den. Du kan godt bruge den som smykke, virkningen er mindre når du bære den som smykke.

Janett Safine Liff Larsen

Spirituel vejleder og healer

Webshop: www.safine.dk

Mail: safine@safine.dk

Ikke på lager

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den magiske grotte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *